2011. június 26., vasárnap

Megint búcsúzkodtunk...

Tizennégy iskolába menő kisgyerektől. Minél idősebb vagyok, annál inkább hozzám nőnek a gyerkőcök, annál nehezebb szível engedem útnak őket. Most nagyon bensőséges volt a búcsú, mert az oviban maradó, saját csoporttársak mondták a verseket, készítették a meglepetéseket. /Ez is jó a vegyes csoportban/ Segítettek az ügyes anyukák megvarrni a tornazsáknak is használható tarisznyákat, ami a meglepetés ajándékokat rejtette. A zsák különlegessége, hogy mindenkinek a saját rajza díszítette a zsákját.








Izgulok értük, hogy jó tanítónénit találjanak, aki felkelti és ébren is tartja az érdeklődésüket a tanulás iránt. És persze reménykedem benne hogy jó érzéssel gondolnak majd az óvodára és rám is...

2 megjegyzés:

Márti írta...

Mi is elbúcsúzkodtunk már. Ilyenkor az ember egyik szeme sír, a másik meg nevet. Nekünk vegyes csoportosoknak minden évben búcsúzni kell!
Nagyon aranyosak, ötletesek lettek a zsákok!
Jöhet a pihenés!

dit írta...

Igen, már egy hete itthon vagyok, kezdem utolérni magam az elmaradt házimunkákban. Még ovis dolgokat is hazahoztam, szóval aktív pihenés következik.. Neked is jó pihenést Márti!