2013. november 13., szerda

Nyár búcsúztató...

A foltoskodás sok aranyos emberrel hozott össze . Karcagon ismertük meg Dió Katit, hívott bennünket már sokszor és most elhatároztuk, hogy meglátogatjuk, így méltóképpen búcsúztatjuk az idei évadot! Szegény Dióka szerintem legközelebb jobban meggondolja a meghívást. Nagyon izgult, hogy oda érünk -e időben, megtaláljuk -e a házukat...szóval telefonos kapcsolatban voltunk, mert nem volt egyszerű mutatvány odatalálni hozzájuk.
Anna néni vezetett, nem szívesen ismerem be, de én voltam a navigátor... amikor már a cél előtt minden bokrot és házat 3x láttunk akkor kértünk telefonos segítséget és Kati elénk küldte az Uracskáját... mint felmentő csapat. Így kezdődött a látogatás. De aztán minden csuda jó volt :a beszélgetés, Kati varrományainak megnézése, Borika hörcsögei, a fantasztikus paradicsomos bableves amit ebédre kaptunk és amibe az egész család főzőtudománya megmutatkozott, a fincsi süti...
Szóval nagyon nagyon jól éreztük magunkat. Hazafelé felpakolva indultunk útnak Kati 2 napi élelmet csomagolt, kaptunk 4 hatalmas dinnyét-ilyen finomat azóta sem ettünk.. Dióka, ha erre tévedsz és olvasod....még egyszer köszönünk mindent, nagyon-nagyon jó volt nálatok!

Nincsenek megjegyzések: