2013. november 3., vasárnap

Visszatekintés 2.

Az idei  nyár fénypontja a " Márton tábor" volt. A szépséghiba, hogy az ovis csapat nem volt teljes, Anna néni igazoltan  távol volt /unokázott/! Nagyon sokat tanultunk, nevettünk, jó volt a hangulat... Karcag,  Cic miatt hiányzott :o(  Amit befejeztem, az a Szente Györgyitől  tanult hátizsák volt amivel jelenleg is feszítek nap mint nap, mert tetszik. Végre belefér az a táska rendező amit tavaly varrtam Ménfőcsanakon. Kacsuk Évi  itt tanította a hullámos illúziót, ebbe belefogtam, de még  nem fejeztem be-ezt januárra tervezem. Most mutatok néhány képet a hátizsákomról:
Lajos Kati tanította a Tilda babát, amit készre tudtam varázsolni és Barbi lánykám fogadta örökbe!Sajnos a fényképe valahová elbújt, majd lefotózom!

4 megjegyzés:

Márti írta...

Pont valamelyik nap gondoltam Rád, hogy mi lehet veled, olyan régen írtál már a blogodba! Most már tudom az okát.
A nyugdíjba menetel biztos sokféle érzést válthat ki az emberből. Jó is és szomorú is......!Le kell zárni egy nagyon hosszú szakaszt, ami nehéz lehet. Az én kolléganőm is most megy majd nyugdíjba, már gondolkodom az ajándékán. Lehet, hogy csenek a Te ajándékodból egy két ötletet - olyan gyönyörű!
Kedves Dite! Kívánok Neked hosszú, boldog és dolgos nyugdíjas éveket, hiszen olyan csodás dolgokat készítesz, biztos soha nem fogsz unatkozni. Na, és ott vannak a gyönyörű unokáid is!

dit írta...

Köszi Márti!Nincs bennem hiányérzet a hivatásommal kapcsolatban, mindent teljesítettem amit elterveztem ...és talán nem végleges a búcsú az ovitól.
Látva az új óvodai történéseket, már nem vágyakozom a mindennapi, újabbnál újabb kihívások teljesítésére. Nem irigylem a kollégáimat... A lánykáim pedig gyönyörű babákkal lepnek meg...így aztán van dolgom, akkor is amikor unatkozni kezdenék -szerencsére!

dit írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Márti írta...

Az új óvodai történésekkel kapcsolatban teljesen igazad van! Én is úgy érzem, hogy nem jó felé halad az óvodai élet....Lehetne erről hosszan beszélgetni!